Suntem un grup de tineri care am fost fraieriţi să distribuim fluturaşi pentru Târgul Expotextil organizat de firma Ad Media Group şi nu ne-am primit bănuţii pentru care am muncit cinstit. Această firmă este condusă de ţeparul Adrian Acostoaie şi mai organizează târgurile Modextil şi Exotic Pets (sperăm să nu fie mai multe). Iar când ne-am convins, după aproximativ 5 luni de zile, că nu o să ne primim bănuţii am decis să strângem bani şi să cumpărăm acest domeniu.

Am creat acest sait pentru a avertiza cât mai multă lume să nu lucreze cu acest nesimţit Adrian Acostoaie pentru că riscă să-şi ia ţeapă. În special tinerii să nu se lase păcăliţi să distribuie fluturaşi pentru târgurile organizate de firma Ad Media Group pentru că riscă să nu primească nici un ban dacă vor accepta să încaseze la sfârşitul campaniei.

Cu ajutorul acestui sait sperăm ca toţi prietenii, toate cunoştinţele şi bineînţeles toată familia lui Adrian Acostoaie să afle că acesta este un ţepar. Credem că numai în acest fel un astfel de nesimţit poate fi descurajat să-şi mai bată joc de oamenii care au muncit cinstit pentru el. În acest fel să prevenim ca şi alti oameni care îşi caută de muncă să nu mai pătească ce am păţit noi. De asemeni acest sait dorim să fie un avertisment pentru toţi ţeparii care îşi închipui că pot scăpa basma curată de fiecare dată.

Adrian Acostoaie nesimtit

Adrian Acostoaie nesimtit

Adrian AcostoaieDespre noi